Piatti en el moment de passar la revisió mèdica
Piatti en el moment de passar la revisió mèdica
Espanyol

Uns tràmits burocràtics ajornen l'arribada de Pablo Piatti a l'Espanyol

Aquest divendres a la tarda l'Espanyol tenia previst presentar la seva cinquena incorporació per la temporada vinent, Pablo Piatti. Un acte que problemes burocràtics han obligat a ajornar

Actualitzat

Uns tràmits burocràtics entre l'Espanyol i el València han fet endarrerir unes hores la incorporació del davanter Pablo Piatti al club blanc-i-blau. L'entitat espanyolista confiava a tancar aquest divendres a la tarda la incorporació del futbolista, i fins i tot fer la seva presentació, perquè es pogués incorporar a l'entrenament de dissabte al matí.

Piatti va abandonar dijous la concentració de pretemporada del València per viatjar a Barcelona i aquest divendres al migdia ha passat la revisió mèdica. Però quan tot semblava a punt per tancar l'operació, la documentació s'ha endarrerit

La intenció de l'Espanyol és incorporar l'argentí com a cedit, amb una opció de compra quan s'acabi la temporada. El davanter ha jugat els últims cinc anys al València. A Cornellà-el Prat buscarà els minuts que no va tenir a l'última campanya.

Pablo Daniel Piatti serà el cinquè reforç de l'Espanyol per la temporada que ve després de les arribades de Roberto Jiménez, José Antonio Reyes, José Manuel Jurado i Leo Baptistao.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut