Unai Emery, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Unai Emery confessa que Gonçalo Guedes és un dels objectius del PSG per reforçar-se en el mercat d'hivern

Segons informa la premsa portuguesa, el campió francès i rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions estaria disposat a pagar uns 30 milions d'euros per l'extrem portuguès del Benfica

Actualitzat

Unai Emery ha confirmat que l'extrem portuguès del Benfica Gonçalo Guedes està entre els objectius del PSG per reforçar l'equip parisenc, pròxim rival del Barça en els vuitens de final de la Lliga de Campions. "És un bon jugador, que pot jugar a dalt, en els costats i que està entre els que el PSG treballa", ha confessat Emery en la conferència de premsa prèvia a la semifinal de la Copa de la Lliga davant el Girondins de Bordeus.

Guedes, de 20 anys, és un extrem esquerrà ràpid i tècnic que va començar a despuntar al Benfica el 2015, quan es va donar a conèixer internacionalment en un partit de Lliga de Campions davant l'Atlètic de Madrid.

Segons informa la premsa portuguesa, el PSG estaria disposat a pagar uns 30 milions d'euros per un jugador amb contracte fins al 2021 i que té de representant a Jorge Mendes, l'agent de Cristiano Ronaldo. Guedes, però, no podria disputar la Champions perquè aquesta temporada ja ha jugat aquesta competició amb el Benfica. El campió francès ja ha fitxat en aquest mercat d'hivern dos reforços ofensius: l'alemany Julian Draxler i l'argentí Lo Celso.

Hervin Ongenda abandona el PSG

Hervin Ongenda, extrem francocongoleny de 21 anys, ha anunciat aquest dilluns que deixa la disciplina del París Saint-Germain ja que no compta en els plans del tècnic Unai Emery. "La meva aventura parisenca acaba avui amb una mica de tristesa, però la vida és així", ha confirmat l'internacional sub-21 francès en un missatge a la xarxa social Instagram. Ongenda no ha revelat quin serà el seu pròxim club, encara que els mitjans locals el situen al Zwolle, de la primera divisió holandesa. 

Format en el PSG, club en el qual va debutar el 2013, l'extrem va estar cedit fa dues temporadas al Bastia, però no ha aconseguit fer-se amb un lloc al primer equip i ara ha decidit marxar a la recerca de minuts.

Anar al contingut