Futbol

Una gravació deixa Karim Benzema al descobert en el cas del xantatge a Mathieu Valbuena

La revelació d'una ràdio francesa deixa en evidència el davanter del Reial Madrid en la seva participació en l'intent de xantatge a un company de selecció

Actualitzat

La ràdio francesa Europe 1 ha feta pública la transcripció d'una conversa telefònica entre el davanter del Reial Madrid Karim Benzema i un dels presumptes implicats en l'intent de xantatge al seu company a la selecció Mathieu Valbuena amb un vídeo de contingut sexual. El que revela aquesta emissora no deixa Benzema en bona posició.

Segons Europe 1, el davanter francès explicava al seu amic de la infantesa el passat 6 d'octubre els problemes que havia tingut per convèncer Valbuena que la possible difusió pública del seu vídeo no era cap broma. Una vegada ho va aconseguir, li va dir "jo t'ho arreglo. Has de veure aquesta persona. Et dono la meva paraula que no hi ha més còpies."

Benzema explica al seu amic que Valbuena volia més detalls i li va preguntar si "es veuen els meus tatuatges en el vídeo". El davanter, que afirma "haver vist el vídeo una setmana abans" d'incorporar-se a la concentració de França, li assegura que "es veu tot".

Llavors la víctima de la trama de xantatge va entrar en pànic, i el seu interlocutor va rematar la feina dient-li: "Pots fer el que vulguis. Que no vols pagar? Bé, fes la teva vida, però jo ja t'he avisat." El paper del davanter i del seu amic seria el de posar en contacte els xantatgistes i la seva víctima. Tal com diu l'amic del jugador del Reial Madrid, "nosaltres estem aquí per arreglar-ho. Si no vol, deixa'l, que s'apanyi amb les piranyes."

Al llarg de tota la conversa telefònica d'uns 20 minuts de durada, Karim Benzema i el seu amic riuen i estan relaxats. Ara segurament no ho deuen estar tant. L'amic del davanter està imputat juntament amb els tres presumptes xantatgistes. I el jugador del Reial Madrid, per ordre de la jutge, té prohibit posar-se en contacte amb cap dels quatre ni amb la seva víctima, Mathieu Valbuena.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut