Aficionats durant l'últim clàssic al Camp Nou
Aficionats durant l'últim clàssic al Camp Nou
Barça

Un jutjat de Barcelona suspèn cautelarment la sanció a tres socis del Barça per la revenda de carnets a l'últim clàssic

El jutge que porta el cas considera que el Barça no els pot privar de l'abonament fins que es resolgui el procediment judicial i que el dany causat podria ser irreparable

Actualitzat

El jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona ha estimat la mesura cautelar sol·licitada per quatre socis del Barça que provisionalment van ser suspesos en la seva condició de socis per la seva implicació en el cas de la revenda d'abonaments en l'últim clàssic de lliga disputat al Camp Nou. Segons ha avançat RAC1, el jutge que porta el cas considera que el Barça no els pot privar de l'abonament fins que es resolgui el procediment judicial i que el dany causat podria ser irreparable. Aquesta resolució judicial permetrà a aquests socis accedir a l'estadi.

Els altres 439 socis que van presentar una altra demanda davant el jutjat d'instrucció número 21 demanaran que aquest jutjat s'inhibeixi a favor del número 7 i que també estimi la mesura cautelar per a aquests socis que van ser sancionats pel club blaugrana arran de la revenda de carnets del Barça-Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut