Tyrese Rice (@FCBbasket)
Tyrese Rice, en una imatge d'arxiu (@FCBbasket)
Bàsquet

Tyrese Rice, sobre la seva continuïtat al Barça: "És difícil estar en un lloc on no et volen"

El base del Barça ha estat clar i contundent a Twitter sobre la seva situació

Actualitzat

Tyrese Rice ha expressat públicament la seva difícil situació actual al FC Barcelona Lassa. I ho fet a Twitter, responent a les preguntes d'un seguidor. El base nord-americà no s'ha mossegat la llengua (en aquest cas els dits) quan li han preguntat si volia continuar a l'equip. La seva resposta ha estat clara i contundent: "Sí. Ho volia. Però és difícil estar en un lloc on no et volen."

Quan a continuació li han comentat la divisió d'opinions que genera en els aficionats blaugrana, referint-se als que són contraris a ell, Rice ha explicat que "sempre estic preparat per demostrar a la gent que està equivocada".

El base es troba concentrat en aquests moments amb la selecció de Montenegro, per preparar l'Eurobasket d'aquest estiu. Tot i tenir una temporada més de contracte amb el FC Barcelona, la seva continuïtat com a blaugrana a hores d'ara sembla molt difícil.

Rice ja té substitut

I mentre el Barça busca una sortida per Rice, ja treballa per tancar el fitxatge del seu substitut. I aquest, tal com va avançar Esport3, serà el nord-americà Phil Pressey. El futur director de joc blaugrana arribarà dimecres a Barcelona per passar revisió mèdica i signar el seu contracte, tal com ha avançat el periodista de TV3 i Esport3 Xavi Bardolet.

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut