L'exèrcit ha intervingut en el desallotjament de la bomba (mirror.co.uk)
L'exèrcit ha intervingut en el desallotjament de la bomba (mirror.co.uk)
Futbol

Troben enterrada a prop de l'estadi de Wembley una bomba nazi de la Segona Guerra Mundial

L'estadi de Wembley i centenars d'edificis dels seus voltants han estat desallotjats per la troballa d'una bomba de la Segona Guerra Mundial

Actualitzat

Uns constructors han trobat una bomba de la Segona Guerra Mundial a prop de l'estadi de Wembley. L'exèrcit ha estudiat l'artefacte, llançat durant els atacs aeris nazis, i ha avisat de la seva perillositat als agents de seguretat de Londres, que no han tingut més remei que desallotjar les cases i les empreses del voltant.

"Aquesta bomba és una munició real i molt potent, així que és important que la gent escolti la policia i evacuï les cases si els hi demanen", ha afirmat el portaveu de l'exèrcit. També s'ha destacat que es treballarà al més ràpid possible però que "cal tenir paciència", ja que qualsevol bomba, fins i tot en una explosió controlada, "pot causar danys significatius". Els experts han estat treballant per desactivar l'artefacte i els podrien fer explotar de manera segura.

Aquest cap de setmana s'han de disputar a l'estadi londinenc partits dels "play-off" d'ascens de la League One, i tot apunta que la bomba no ho impedirà. El que sí s'ha cancel·lat és la gravació del programa de televisió "Britain's got talent", un "reality" de gran èxit.

 

Anar al contingut