Imatge de l'últim partit de Touré amb el City, un amistós
Futbol

Touré es disculpa amb Guardiola després de les seves diferències amb Seluk

El futbolista ivorià del Manchester City ha expressat el seu penediment per la situació generada entre el seu representant i l'entrenador català

Marc BéjarActualitzat

El conflicte entre Pep Guardiola i Yaya Touré està a punt d'arribar als últims capítols. Després d'un intens intercanvi de declaracions i acusacions directes entre Guardiola i el representant del jugador, Dimitry Seluk, el mateix futbolista ha volgut posar fi a la polèmica amb un comunicat emès a les xarxes socials.

El migcampista ivorià ha lamentat la situació que està vivint en el club anglès i ha demanat perdó al tècnic pels desafortunats comentaris de Seluk: "Em vull disculpar al cos tècnic i als treballadors del club pels malentesos del passat." Touré ha remarcat que es disculpa en nom seu i dels qui el representen, en clara referència a les paraules del seu agent, que en els últims dies ja havia insinuat una certa relaxació en la seva postura.

Touré ha viscut en l'ostracisme l'inici de temporada dels "citizens", després que Guardiola va anunciar que no jugaria més fins que no demanés perdó. Durant l'estiu, Seluk va acusar l'entrenador de Santpedor d'haver "humiliat el seu representat" en la seva sortida del Barça l'estiu del 2010. El futbolista ha volgut mostrar la disconformitat amb les desqualificacions cap al català. "No representen el meu punt de vista sobre el club ni sobre les persones que hi treballen", s'ha desmarcat l'exblaugrana, que espera així tornar a entrar en els plans de Guardiola.

 

 

Anar al contingut