Tommy Robredo s'ha hagut d'acomiadar a la primera del torneig barceloní
Tenis

Victòries de Montañés i Granollers i derrota de Tommy Robredo en la primera ronda del Barcelona Open Banc Sabadell

El tenista olotí no ha pogut superar el japonès Yuichi Sugita, que l'ha superat en dos sets. Granollers ha superat el tunisià Jaziri i Albert Montañés, Guillermo García-López.

Actualitzat

Tommy Robredo no ha pogut superar la primera ronda del Barcelona Open Banc de Sabadell en caure davant de Yuichi Sugita, que l'ha superat en dos sets (6-4 i 6-3)Sugita, número 88 del rànquing de l'ATP, ha portat la iniciativa en tot moment davant un Robredo que ha salvat quatre pilotes de partit abans d'inclinar-se definitivament. El tenista olotí, actual número 288 després de mesos d'absència per les lesions, participava en el Godó després de rebre una "wild card".  

Montañés i Granollers passen ronda

Albert Montañés ha guanyat en dos sets Guillermo Garcia López (6-4,6-4). Un partit on el de San Carles de la Rapita ha lluitat i força per a que aquest no fos el seu últim partit. Els dos jugadors han estat erràtics amb el seu servei però el tenista català ha salvat 10 de les 13 pilotes de break que ha tingut Guillermo Garcia López i és el que ha marcat la diferència. El seu proper rival serà Feliciano López.

També Marcel Granollers ha superat en dos sets (7-6(3), 6-3) el tunisià Malek Jaziri, número 67 del món, en una victoria molt treballada per part del jugador local. El barceloní, número 65 del rànquing, ha hagut de superar un break en el primer joc del partit i s'ha endut el primer set en el "tie-break" (7-3). En la segona mànega, semblava que es repetiria el mateix guió després del bon començamen de Jaziri, però Marcel amb el públic a favor ha sabut capgirar la situació i ha acabat guanyant el set per 6-3.

Nicolás Almagro també serà a segona ronda després de guanyar en dos sets (6-3, 6-4) el canadenc Steven Diez, número 176 del rànquing. El murcià no ha hagut de suar gaire tot i haver començat amb un "break" en contra. En poc menys d'una hora i mitja ha pogut desfer-se sense moltes conplicacions del seu rival en la pista central Rafa Nadal. El seu proper rival no li posarà les coses tan fàcil, i és que s'enfrontarà a la jove promesa alemanya, Alexander Zverev. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut