Messi no s'ha entrenat amb el grup el dia abans del partit contra el Villanovense (EFE)
Futbol

Messi no s'entrena amb el grup i podria descansar contra el Villanovense a la Copa

El crac argentí s'ha quedat al gimnàs fent recuperació al marge dels seus companys i és molt probable que no jugui contra el conjunt extremeny per evitar riscos un cop recuperat de la lesió al genoll esquerre

Actualitzat

El Barça prepara la seva participació en la Copa del Rei, en el seu cas, en el partit de tornada dels setzens de final contra el Villanovense, que disputarà aquest dimecres (20.00) al Camp Nou. El Barça buscarà decantar ben aviat una eliminatòria que, després del partit d'anada (0-0), encara està anivellada i podria fer-ho sense Leo Messi. El crac argentí no s'ha entrenat amb el grup el dia abans del matx i s'ha quedat al gimnàs fent recuperació. Tot i estar recuperat d'una lesió al genoll esquerre, el Barça no vol prendre riscos i Messi podria descansar davant del modest equip extremeny.

L'altre novetat de l'entrenament del Barça és l'absència de Marc-André Ter Stegen, que molèsties lleus al genoll esquerre. L'alemany no estarà disponible per al partit de Copa, fet que reforça encara més la possible titularitat de Jordi Masip. Sergi Samper, Gerard Gumbau i Aitor Cantalapiedra són els jugadors del filial que s'han entrenat amb el primer equip i que, com ja va passar en el partit d'anada, poden tenir una nova oportunitat de jugar.

Anar al contingut