Futbol

Tebas: "No puc demanar perdó al Barça perquè no sóc un hipòcrita"

El president de la Lliga de Futbol Professional ha parlat a Europa Press sobre la seva relació amb el club blaugrana després de criticar-los de fer teatre en el València-Barça

Ramon AngladaActualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha comparegut aquest dijous als esmorzars informatius de l'agència Europa Press. Tebas ha aprofitat per valorar la seva relació amb el Barça, després que el club l'ha denunciat al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) per les declaracions que va fer criticant els jugadors blaugranes de fer teatre en el llançament de l'ampolla a Neymar al València-Barça.

En aquest sentit, ha lamentat "moltíssim el què està passant amb el club", tot i que ha insistit que no li treuran "la capacitat de lluitar pel joc net". A més, Tebas ha afegit que "no puc demanar perdó al Barça perquè no sóc un hipòcrita", perquè el seu pensament sobre la violència al futbol és molt clar. Malgrat tot, el president de l'LFP ha intentat conciliar la seva relació amb els blaugranes considerant que "és injust que Bartomeu, Rosell i Neymar estiguin imputats".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut