L'Espanyol necessita els gols de l'uruguaià Stuani (Foto: EFE)
Espanyol

Stuani estrena la màscara i podrà jugar amb normalitat l'Espanyol-Sevilla

El davanter de l'Espanyol Christian Stuani s'ha exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva amb una màscara protectora per culpa d'una fractura a l'arc zigomàtic, a la zona del pòmul dret. El futbolista uruguaià podrà participar amb la protecció i amb normalitat en el pròxim partit de Lliga contra el Sevilla, aquest divendres a Cornellà-el Prat.

Actualitzat
El davanter de l'Espanyol Christian Stuani s'ha exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva amb una màscara protectora per culpa d'una fractura en l'arc zigomàtic, a la zona del pòmul dret. El futbolista uruguaià podrà participar amb la protecció i amb normalitat en el pròxim partit de Lliga contra el Sevilla, aquest divendres a Cornellà-el Prat.

Encara que el club català té previst que Stuani passi pel quiròfan dissabte que ve, en cap cas aquesta intervenció alentirà la seva feina amb el primer equip ni la seva disponibilitat amb vista als plans de l'entrenador blanc-i-blau Javier Aguirre.

L'Espanyol canvia aquest dijous el seu escenari habitual d'entrenament i la plantilla s'exercitarà al matí a l'estadi de Cornellà-el Prat. Després de la sessió, el tècnic mexicà farà l'habitual roda de premsa per valorar el partit contra el Sevilla.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut