Luis Enrique, en una imatge d'arxiu
Barça

Sergi Roberto segueix sense entrenar-se en l'última sessió preparatòria de la setmana del Barça

Si no es recuperen Sergi Roberto i Alves, el brasiler està gairebé descartat per al Calderón; Luis Enrique tindrà poques opcions més que Adriano, tot i que sembla evident que no és la seva preferida

Actualitzat

Sergi Roberto segueix sense entrenar-se amb el Barça. Les molèsties als isquiotibials no són gran cosa, però el fan ser dubte per jugar d'aquí una setmana al camp de l'Atlètic de Madrid. El Barça s'ha entrenat aquest matí sense els seus internacionals. L'única novetat ha estat el retorn de Munir. S'ha reincorporat al grup després de jugar dimarts a Estònia amb la selecció espanyola sub-21. Davant la falta d'efectius, Luis Enrique ha convocat quatre juvenils. El coreà Paik, Mújica, Arnau i Rubén. L'equip no tornarà a la feina fins dilluns, ja pensant en l'Atlètic de Madrid. Recordem que aquest cap de setmana no hi ha Lliga a Primera pels compromisos internacionals de seleccions.

Adriano, l'alternativa per al lateral dret

Sense Alves, lesionat, i si Sergi Roberto no pot jugar, Adriano haurà de fer de lateral dret. És pràcticament l'última alternativa que li quedaria a Luis Enrique, és cert, però no ha estat la solució preferida per l'entrenador del Barça quan ha tingut un problema al lateral dret.

De ser gairebé la primera alternativa a Alves les últimes temporades -Adriano va ser moltes vegades lateral dret en l'època de Guardiola i en algun moment de l'any de Tito Vilanova a la banqueta gairebé va passar davant d'Alves-, pràcticament s'ha oblidat del carril dret del Barça des de l'arribada de Luis Enrique.

En l'últim any, amb Luis Enrique, quan ha jugat Adriano gairebé sempre ho ha fet a la banda esquerra. L'entrenador del Barça sempre diu que més que pel que explica, ell respon per les seves decisions esportives. A partir d'això, és fàcil pensar que a Luis Enrique no el convenç gaire Adriano de lateral dret. La temporada passada només va ser dues vegades titular en aquesta posició: al camp de l'Almeria a la primera volta i a l'última jornada, quan la lliga ja estava guanyada i Luis Enrique va donar descans a la majoria de titulars, al Camp Nou contra el Deportivo. La resta d'aparicions d'Adriano al lateral dret, en cinc partits més, van ser anecdòtiques, per jugar els últims minuts d'un partit si Alves s'havia fet mal o per perdre temps als minuts finals.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut