Barça

Sergi Roberto demana més minuts al mig del camp la propera temporada

El jove futbolista creu que l'arribada de Semedo facilitarà el seu pas al mig del camp i espera seguir disposant de minuts. Cillessen, per la seva banda, lluitarà per tenir més oportunitats.

Actualitzat

Després del primer entrenament del FC Barcelona als Estats Units, Sergi Roberto no ha pogut evitar parlar del tema que centra l'actualitat del club aquests dies, la possible marxa de Neymar al PSG. El català ha dit que "jo el que sé és que està aquí amb nosaltres. Estem molt contents que estigui als Estats Units amb nosaltres i de tenir un jugador com Neymar a l'equip". El jove futbolista ha fet una declaració gairebé institucional quan ha afirmat que "volem tenir els millors jugadors, i Neymar és un d'ells".

Respecte a la seva posició al camp, Sergi Roberto ha explicat que "estic obert a jugar on l'entrenador em demani, però es veritat que amb l'arribada de Semedo al lateral hi ha més jugadors. M'agradaria tenir més minuts al mig del camp, que és on he jugat tota la meva vida". En tot cas, no té preferències sobre ocupar un lloc o un altre al mig del camp. La seva prioritat és "jugar, vull tenir minuts. Vinc d'una temporada on he tingut molts minuts i vull que segueixi sent així. Jo estic molt  còmode tant de pivot com d'interior, i estaré content jugant en qualsevol d'aquestes posicions".

Cillessen també vol minuts

El porter Jasper Cillessen també ha comparegut davant dels mitjans de comunicació i ha explicat les seves sensacions en reincorporar-se al Barça: "Els primers dies han estat durs els entrenaments però és normal en tornar de les vacances i amb aquesta calor". En tot cas, l'holandès té molt clar que no ha vingut al Barça per seure a la banqueta i espera donar arguments a Valverde per a què li doni més minuts sota els pals: "Per a mi el més important és treballar molt dur, com ja vaig fer l'any passat. Vull jugar molts partits, però és el míster qui decideix". Sobre una possible marxa al Crystal Palace de Frank DeBoer, Cillessen no ha dubtat ni un segon: "Soc feliç en el Barça."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut