Barça

Sergi Roberto apaga el foc: "Gündogan no ho va fer amb mala intenció"

El capità del Barça treu ferro a la reprimenda de l'alemany a Araujo. "No volia assenyalar cap company", assegura en una entrevista a TV3

Àlex CastellsActualitzat

La reprimenda de Gündogan al seu company Ronald Araújo en calent, va tenir rèplica per part del central uruguaià unes hores més tard. Sergi Roberto ha exercit de capità per apagar el foc. El vestidor, diu, està "més unit que mai".

En una entrevista a TV3, el reusenc ha tret ferro a les declaracions de Gündogan. Entén el moment, instants després de caure eliminats en la Champions.

"Acabat el partit estan a flor de pell. Ni molt menys Gündogan ho va fer amb mala intenció, ni per assenyalar Araujo ni cap company. Va explicar el que havia passat al partit, sense assenyalar ningú. Conec en "Gündo", el coneixem tots. Al vestidor no hi ha hagut cap problema. S'ha fet més soroll a fora del que és."

Un moment de l'entrevista amb Sergi Roberto
Un moment de l'entrevista amb Sergi Roberto

Sergi Roberto vol passar pàgina. Aquest any, precisament, el vestidor és una pinya. "Hi ha molt bon ambient, molt molt rotllo", insisteix. El migcampista, però, admet que se n'ha parlat en l'entrenament.

"Sí, sí. Però sobretot pel soroll que hi ha hagut fora, per aclarir que no hi ha cap problema. És normal que, en una eliminació de Champions, des de fora, es busquin problemes. Al vestidor, fem autocrítica, volem millorar. Hem quedat fora d'Europa, però queda Lliga i la lluitarem fins al final."

La renovació, "va per bon camí"

Fora d'Europa, el Barça s'agafa ara a la Lliga. Tot passa pel Bernabéu. "Hem de guanyar, tant sí com no. Si no, serà gairebé impossible", reconeix. Sergi Roberto no visualitza aquest clàssic com el seu últim vestit de blaugrana, tot i acabar contracte el pròxim 30 de juny.

"Jo em vull quedar i el club també té la intenció que em quedi. Estan molt contents amb la meva feina."

 

Sergi Roberto, eufòric (Europa Press)
Sergi Roberto, eufòric (Europa Press)

Xavi sempre ha estat el principal valedor de Sergi Roberto. I més d'un cop el tècnic de Terrassa ha fet una crida al club perquè s'assegurin la continuïtat del capità.

"Des de fora, s'ha venut que Xavi és l'únic que aposta per mi, però no és així. Des del club sempre m'ha demostrat que la confiança és màxima. Tinc bona relació amb Deco, i n'hem parat moltíssimes vegades. Tot va per bon camí. Independentment de l'entrenador que hi hagi, i tant de bo que sigui Xavi, tinc moltes forces per seguir guanyant títols aquí."

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut