Jorge Sampaoli i Ernesto Valverde, els dos principals candidats a la banqueta del Barça
Barça

Sampaoli, a punt de renovar pel Sevilla, aclareix el camí de Valverde cap a la banqueta del Barça

El tècnic argentí està a punt de renovar el contracte amb el Sevilla, fet que deixaria l'entrenador de l'Athletic com a única opció real per succeir Luis Enrique

Actualitzat

La successió de Luis Enrique, que va quedar en un segon pla de l'actualitat arran de l'espectacular classificació del Barça per als quarts de final de la Lliga de Campions, continua sense estar resolta. Però a poc a poc van encaixant les peces. Tot i l'estol de noms que van sonar en un primer moment, aviat van destacar dos noms per sobre dels altres possibles candidats: els de Jorge Sampaoli i Ernesto Valverde.

Els protagonistes han anat donant allargues en públic, però és conegut que tant el Sevilla en el cas de Sampaoli com l'Athletic pel que fa a Valverde voldrien lligar la continuïtat dels seus tècnics, que en els dos casos s'acaba el mes de juny.

Així, mentre que Valverde admetia fa poc que la seva renovació per l'Athletic "està aturada", no es pot dir el mateix pel que fa a la permanència de Sampaoli a Sevilla.

El president de l'entitat andalusa, José Castro, admetia a la Cadena COPE que ja havien començat les converses i que, un cop resolts els vuitens de final de la Champions, que l'equip disputa aquest dimarts, arribaria el moment per seure i tancar un acord. En l'entorn del club són optimistes i confien que és qüestió de temps.

Aquesta situació aclariria el camí d'Ernesto Valverde cap a la banqueta blaugrana. La pròxima pausa a la Lliga per als partits de seleccions pot ser clau perquè se sàpiga qui serà el pròxim entrenador del Barça. I també els de l'Athletic i del Sevilla.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut