NBA

Rudy Fernández es lesiona l'esquena durant l'entrenament dels Blazers

Rudy Fernández s'ha lesionat l'esquena durant la primera part de l'entrenament de la jornada de dimecres amb els Trail Blazers, i no ha pogut completar la resta de sessió amb els seus companys. L'entrenador dels Trail Blazers, Nate McMillan, ha explicat que Rudy s'ha fet mal a l'esquena quan ha intentat fer un tap. "Ha fet un tap i en caure ho ha fet molt fort i s'ha fet mal", ha assenyalat McMillan.

Actualitzat
El jugador mallorquí va haver de sotmetre's el mes de desembre passat a una operació d'esquena, una microdiscectomia per alleujar la pressió sobre un nervi i que li va fer perdre 20 partits de la temporada regular. Fernández tampoc va poder entrenar-se amb normalitat dimarts a causa de lleus problemes de visió. Fins al ara, els Trail Blazers no han donat a conèixer el tipus ni la gravetat de lesió que podria tenir Rudy.

Tot i que Fernández ha demanat que no vol seguir amb els Trail Blazers per complir els dos anys que li queden de contracte, McMillan ha reiterat que els desitjos del jugador de tornar al seu país no afectaven per res els plans que té per a ell dins l'equip de cara a la temporada que ve. "El meu centre d'atenció és fer-lo jugar quan ell pugui", ha subratllat McMillan. "La resta no em preocupa gens. La meva missió, repeteixo, és la de fer que els 14 o 15 jugadors que tinc amb mi siguin part d'aquest equip".
Anar al contingut