Rubén Duarte
Rubén Duarte s'ha lesionat en l'entrenament d'aquest dilluns
Futbol

Rubén Duarte: "Em preparo al màxim per poder aportar coses i tenir minuts"

El jugador del planter es mostra convençut que pot jugar de central i no es deixa intimidar per la possible arribada d'un nou lateral esquerre

Actualitzat

Rubén Duarte ha declarat aquest divendres a la ciutat esportiva del RCD Espanyol que aquesta temporada espera aconseguir "amb treball" els minuts que necessita, i ha apuntat que es prepararà "al màxim" per començar la temporada.

El defensa confia que aquest any sigui important per a la seva carrera esportiva. "Un futbolista sempre inicia el curs amb la intenció de ser important. Sóc jove, tinc 20 anys. Ja porto uns quants partits a Primera, vull aportar coses i tenir minuts", ha afegit el del planter, després de l'entrenament a les instal·lacions del club a Sant Adrià de Besòs.

En aquest sentit, Duarte ha apuntat que pot actuar tant de central com de lateral esquerre: "En els entrenaments estic jugant de central i sé que puc actuar en aquesta posició. Si tinc minuts, jugaré on sigui". Fins ara, ha estat a la banda amb l'Espanyol i en l'eix de la defensa amb la selecció sub-21.

A nivell col·lectiu, el defensa ha subratllat que el vestidor no es marca objectius aquesta pretemporada, que està sent "diferent, però positiva. El fet que l'exercici físic es faci amb pilota ens dóna vida. De moment, no ens fixem objectius, volem competir al màxim. La nostra intenció és arribar com un tir a la primera jornada de Lliga", ha explicat.

Respecte a la possibilitat que es fitxi un altre lateral esquerre, Rubén s'ha mostrat content que s'elevi la rivalitat en la posició: "Si hi ha aquest rumor és perquè el club ho creu convenient. La competència és sana i bona, i el tècnic ja decidirà a qui posa."

Álvaro s'entrena amb una màscara

El central Álvaro González ha fet l'entrenament amb una màscara protectora després que dijous es va fer una fractura nasal per una topada fortuïta amb un company durant la sessió del matí.

El futbolista s'ha exercitat amb normalitat a les ordres de Quique Sánchez Flores. Els metges controlaran les seves sensacions dia a dia i, en funció de l'evolució, han de determinar els passos a seguir a mig termini.

El defensa càntabre ja es va fracturar el nas la passada temporada, en la primera jornada de Lliga contra el Getafe, i va portar una màscara durant un mes. Álvaro va jugar durant la resta de la temporada amb normalitat i es va operar en acabar-la.

D'altra banda, Thievy no ha participat en la sessió amb permís del club. El davanter busca una sortida i tot apunta que en les pròximes hores es pot definir el seu futur, lluny de Cornellà-el Prat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut