Barça

Rosell emprendrà accions judicials contra Laporta un cop acabada la temporada i el procés electoral

Sandro Rosell ha fet arribar un comunicat de premsa on expressa la seva posició davant les acusacions que el president del Barça, Joan Laporta, fa sobre la seva persona al seu llibre, "Un somni per als meus fills". Després de llegir les acusacions, en particular les referents a una suposada comissió pel traspàs al Chelsea FC del jugador Ronaldinho, Rosell assegura que iniciarà "accions judicials un cop acabada la temporada esportiva i el procés electoral".

Actualitzat
Aquest és el comunicat enviat per Sandro Rosell:

"Després de llegir les acusacions cap a la meva persona per part del Sr. Laporta al seu llibre, en particular la referent a una suposada comissió pel traspàs al Chelsea FC del jugador Ronaldinho, analitzada la gravetat de les acusacions, per mitjà d'aquesta nota, manifesto el següent:

1. És absolutament fals que existís aquest oferiment per part meva al Sr. Laporta.

2. El relat d'aquest episodi en el llibre, per la seva total i absoluta falsedat, constitueix un greu atemptat al meu honor, circumstància per la qual faig expressa reserva de les accions judicials que corresponguin.

3. No obstant, pel respecte que sento per la presidència del FC Barcelona i donat que la defensa del meu honor en aquests moments és accessòria a l'interès del club, iniciaria les referides accions judicials un cop acabada la temporada esportiva i el procés electoral.

4. Així mateix, desitjo fer una crida als socis perquè, entre tots, contribuïm a dotar el Club de la major estabilitat per a poder aconseguir en aquest final de temporada els màxims èxits possibles."
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut