Actualitat blaugrana

Ronaldinho torna a una convocatòria del Barça un mes i mig després per rebre el Vila-real a la Copa

Ronaldinho és la gran novetat de la llista de convocats del Barça, per enfrontar-se aquest dijous al Vila-real, als quarts de final de la Copa del Rei. Tot just dimarts, el "Gaúcho" s'incorporava als entrenaments de grup i Rijkaard no ha volgut esperar més. El que no ha dit l'holandès és si Ronaldinho serà titular -cosa que sembla poc probable- o esperarà a la banqueta la possibilitat d'entrar en substitució d'algun company segons es vagi desenvolupant el matx.

Actualitzat

No hi ha dubte que per a l'afició culer ja és una motivació afegida que Ronaldinho estigui en condicions -físiques i anímiques- de tornar a afrontar un partit de competició oficial. L'altra novetat de la llista és Márquez. Per contra, Gudjhonsen en queda fora, però això queda eclipsat per la notícia del retorn de Ronnie. També han quedat fora de la convocatòria de setze jugadors Edmílson i Oleguer.

Així, Ronaldinho torna a una convocatòria del Barça, un mes després de l'última vegada. El brasiler no juga amb el Barça des del partit contra el Reial Madrid del 23 de desembre, i aquest dijous tindrà la possibilitat de trencar aquesta període d'absència. I sobretot, podrà contribuir que l'equip blaugrana accedeixi a les semifinals, tenint en compte l'empat 0-0 de Vila-real.

El Vila-real aterra a Barcelona

El Vila-real recupera per al partit d'aquest dijous al Camp Nou el francès Robert Pires, mentre que han caigut de la convocatòria Ángel i Gonzalo Rodríguez, per decisió tècnica, i Matías Fernández i l'argentí Fuentes, per lesió. És molt probable que l'onze s'assembli molt al que va saltar diumenge al Bernabéu. De fet, els dos gols marcats al camp del Madrid alimenten el somni dels de la Plana Baixa, que no és altre que plantar-se per primer cop a les semifinals de la Copa i optar al títol. Els homes de Pellegrini estan molt motivats davant d'un partit al Camp Nou que pot ser històric per al club groguet.

Anar al contingut