Esquí alpí

Rienda no es classifica per a la segona mànega del gegant de Solden en el seu retorn a l'alta competició

María José Rienda no s'ha pogut classificar per a la segona mànega del gegant de Solden, a Àustria, en el seu retorn a l'alta competició després de recuperar-se de dos lesions greus als genolls. L'esquiadora granadina, que es va fer una triada al genoll dret i després es va trencar el lligament creuat anterior de l'esquerre, feia gairebé un any que estava allunyada de les pistes. Rienda, que ha acabat en el lloc 45, a cinc segons del millor temps de la italiana Denise Karbon, ha demostrat que encara és lluny del seu millor nivell però s'ha mostrat satisfeta per la bona resposta dels genolls. La finlandesa Tanja Poutiainen, tercera a la primera mànega, s'ha emportat el triomf final i és la primera líder de la Copa del Món femenina.

Actualitzat
"La veritat és que encara em queda. Pensava que podria ser dins de les trenta primeres, però no ha pogut ser", ha reconegut Rienda a la línia d'arribada de la gelera austríaca. "És veritat que porto la meitat de dies esquiats que l'any passat, i això es nota. Encara no estic en les condicions ideals però estic contenta perquè ser aquí ja és un triomf i els genolls m'han respost bé", ha afegit. Tampoc s'ha classificat per a la segona mànega l'altra representant espanyola, Carolina Ruiz, que ha acabat en el lloc 50, a més de sis segons del millor registre.

Victòria i liderat per a Poutiainen


La finlandesa Tanja Poutiainen és la primera líder de la Copa del Món femenina després de guanyar la prova inaugural de la nova temporada. Poutiainen, que havia fet el tercer millor registre en la primera mànega, ha remuntat en la segona baixada i s'ha acabat imposant amb un registre final de 2 minuts, 24 segons i 96 centèsimes. L'austríaca Kathrin Zettel i la italiana Denise Karbon han completat el primer podi de la temporada.
Anar al contingut