Bàsquet

Ricky Rubio es perd el que queda de temporada per un trencament dels lligaments encreuats del genoll esquerre

Els pitjors pronòstics s'han confirmat per a Ricky Rubio. Les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès el base català dels Minnesota Timberwolves han confirmat que té un trencament dels lligaments encreuats del genoll esquerre, una lesió que el tindrà de baixa el que queda de temporada. Ricky Rubio s'ha lesionar aquesta matinada en el partit contra els Lakers, quan només faltaven 16 segons per al final. El jugador dels Wolves es perdrà la temporada a l'NBA l'any del seu debut i ho tindrà realment complicat per arribar a temps per als Jocs Olímpics de Londres. De fet, una lesió com la seva té un procés de recuperació estimat d'entre 6 i 9 mesos.

Actualitzat
La jugada maleïda ha passat quan quedaven 16 segons per acabar el partit. Ricky Rubio surt a tapar la penetració de Kobe Bryant i es dóna un cop al genoll esquerre amb el genoll dret de l'estrella dels Lakers. Ricky cau a terra amb evidents signes de dolor. En les repeticions televisives s'aprecia que el base català rep el contacte a la part exterior del genoll quan té tota la tensió a la cama esquerra. La cara de seu entrenador, Rick Adelman, estava completament justificada.

Les proves que se li han fet a Ricky aquest dissabte al vespre hora catalana, matí als Estats Units, han acabat confirmant els pitjors pronòstics. El base de El Masnou pateix un trencament dels lligaments encreuats del genoll esquerre. Una lesió seriosa amb un procés de recuperació lent. Ricky s'estarà de baixa entre sis i nou mesos, i això significa que la temporada amb els Timberwolves s'ha acabat. El dubte és si Rubio arribarà a temps per als Jocs Olímpics de Londres, que comencen el 27 de juliol, tot i que ara mateix sembla que serà impossible que hi pugui jugar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut