Max Verstappen conduirà a partir d'ara un Red Bull (Reuters)
Fórmula 1

Red Bull decideix canviar Daniil Kvyat per Max Verstappen a partir del Gran Premi d'Espanya

L'escuderia austríaca ha decidit fer un canvi de pilots amb l'equip filial. Verstappen, amb 18 anys, substituirà el pilot rus amb efectes immediats

Actualitzat

Canvi sobtat a la graella de Fórmula 1. Max Verstappen, que fins ara pilotava un Toro Rosso, conduirà des del pròxim Gran Premi el Red Bull de Daniil Kvyat. El pilot rus, per la seva banda, tornarà a Toro Rosso.

L'escuderia austríaca ha fet oficial aquesta decisió, que s'aplicarà a partir del Gran Premi d'Espanya, que es correrà al Circuit de Barcelona-Catalunya el pròxim 15 de maig, i es mantindrà almenys fins al final de temporada. Christian Horner, director esportiu de Red Bull, considera Verstappen "un talent excepcional" i es mostra "content de donar-li una oportunitat a Red Bull". El pilot holandès, de 18 anys, es va converir l'any passat en el més jove a debutar a l'F1.

En contrapartida, Daniil Kvyat, de 22 anys, tornarà a Toro Rosso, el segon equip de la casa, utilitzat habitualment perquè els joves talents agafin rodatge. El rus ja va pilotar una temporada amb Toro Rosso abans de fer el salt a Red Bull la temporada passada. Però l'inici de l'actual campionat, amb xocs i picabaralles amb Sebastian Vettel, pot haver empès Red Bull a considerar un canvi que potser ja tenia previst per al final de la temporada.

"Dany tindrà la possibilitat de continuar el seu desenvolupament a Toro Rosso, en un equip que coneix bé, i tindrà l'oportunitat de recuperar la seva millor forma i de mostrar tot el seu potencial", ha indicat Horner. 

Anar al contingut