Espanyol

Quique Sáchez Flores reconeix que l'Espanyol té "una llosa al damunt"

La derrota contra l'Eibar (0-1) ha provocat una decepció entre l'afició de l'Espanyol. Quique Sánchez Flores no troba la solució per acabar la temporada amb resultats que provoquin bones sensacions.

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha deixat anar sentències molt clares en la roda de premsa posterior al partit contra l'Eibar sobre la situació actual de l'Espanyol. "Rebem el que hem generat", ha assegurat l'entrenador. El tècnic blanc-i-blau ha estat sempre molt clar: "Si quan pots no vols, quan vols ja no pots. I a nosaltres, potser, ens ha passat això."

"No tenim una dinàmica positiva, tot el contrari, tenim una llosa al damunt que ens arrossega per moltíssimes situacions i l'únic que ens queda és creure en nosaltres mateixos i aquest moment és una situació complicada que s'ha de revertir. Queda poc i estaria bé acabar el millor possible."

Quique Sánchez Flores ha assegurat que plantilla i jugadors van junts. "No tenim secrets", ha sentenciat l'entrenador. L'Espanyol, setzè amb 36 punts, visitarà el Girona el pròxim diumenge (12.00).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut