Esquí

Queralt Castellet entra amb bon peu en la modalitat de "big air" gràcies al seu tercer lloc al Quebec

La catalana ha ampliat el ventall de les modalitats on competeix de cara a guanyar més medalles en el pròxim Mundial i en els Jocs d'Hivern. En "big air", sembla que la seva aposta ha estat encertada.

Actualitzat

Queralt Castellet ha aconseguit el tercer lloc de la modalitat "big air" a la prova de la Copa del Món FIS disputada al Quebec (Canadà). La "rider" catalana ha començat amb bon peu en aquesta modalitat, en què els competidors fan salts que puntuen en funció del control de l'acrobàcia, la seva amplitud i l'aterratge. El seu debut va ser fa només tres dies, dijous passat, a Boston.

La guanyadora ha estat la nord-americana Jamie Anderson, amb 178,75 punts. Segona ha estat la britànica Katie Ormerod, que n'ha sumat 126,25. La sabadellenca, amb una puntuació final de 91,75, s'ha situat sisena en el rànquing mundial de l'especialitat. Castellet, especialista en "halfpipe", també competeix en "big air" i "slopestyle" per optar a medalles en els Mundials de Serra Nevada del 2017 i els Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang del 2018.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut