Robert Lewandowski i Mohamed Salah celebren els gols que han marcat amb les respectives seleccions que significaven la classificació per al Mundial de Rússia 2018 (Reuters)

Polònia i Egipte es classifiquen matemàticament per al Mundial de Rússia 2018

Ja són 15 les seleccions que s'han assegurat un lloc en el proper Mundial i entre dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve es decidiran les 17 places restants

La selecció de Polònia ha aconseguit la classificació matemàtica per al Mundial de Rússia 2018 després de superar Montenegro per 4-2. Maczynski, Grosicky han fet el 2-0 i a cinc minuts del final, quan la selecció balcànica havia sorprès empatant a 2, Robert Lewandowski ha fet el tercer i la quarta diana ha estat en pròpia porta.

Qui també s'ha assegurat un lloc a la màxima competició futbolística de seleccions del planeta ha estat Egipte, que ha superat el Congo trencant l'empat a 1 amb un gol de penal al minut 95. El jugador del Liverpool Mohamed Salah n'ha estat l'autor. Feia 28 anys - des d'Itàlia 1990- que l'equip que avui dirigeix Héctor Cúper no aconseguia un bitllet per a un Mundial.

D'aquesta manera, Polònia i Egipte se sumen a l'amfitriona Rússia, a més de Bèlgica, Anglaterra, Alemanya, Espanya, Brasil, Iran, Japó, Mèxic, Corea del Sud, Aràbia Saudita, Nigèria i Costa Rica.

Entre dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve es decidiran les 17 places restants per al Mundial de Rússia 2018.