Pol Pacheco, l'heroi del Catgas
Futbol Sala

Pol Pacheco rescata un punt per al Catgas davant del Llevant amb un hat trick en 4 minuts (5-5)

L'equip català, en un final de partit molt emocionant, ha salvat un punt amb un gol a 3 segons del final

Daniel AlentoActualitzat

El Catgas Energia ha rescatat un punt davant d'un rival de la zona mitjana de la classificació com el Llevant (5-5) gràcies als minuts finals plens d'encert de Pol Pacheco, autor d'un hat trick en 4 minuts. Dos ex dels colomencs, Buendía i Prieto, han destacat en l'equip visitant.

Els de Santa Coloma de Gramenet s'han avançat en un minut màgic de Ximbinha. En el minut 13, el brasiler ha culminat una contra iniciada per Ari Santos i tot seguit ha anotat el seu segon gol rematant de cap una passada llarga del porter Christian. El Llevant, però, ha reaccionat amb celeritat anotant tres gols en tan sols dos minuts. En el 16 han marcat Antoñito i Márquez, i, en el 17, Emilio Buendía. A 33 segons del descans, Ximbinha ha tingut un doble penal per empatar, però ha xutat alt.

Alfonso Prieto ha protagonitzat tres bones aturades en els primers 10 minuts de la segona part, davant dels intents locals d'empatar. I a l'equador del segon període, després d'una gran jugada personal, Buendía ha posat el 2-4 en el marcador. El jugador de Jaén va debutar al futbol sala professional amb el conjunt català, la temporada 2011-12. En el minut 36, Pol Pacheco ha alimentat les esperances de remuntada local amb un xut creuat. Però Prieto, un altre ex del Catgas, ha fet el 3-5 des de la seva porteria un minut més tard. Pol Pacheco ha tornat a donar emoció amb un xut a l'escaire (4-5). Finalment, el gol de l'empat, obra també d'un inspiradíssim Pachecho, ha arribat a 3 segons del final.