Pol Espargaró es torna a trencar la clavícula
MotoGP

Pol Espargaró es trenca la clavícula esquerra i serà baixa al GP d'Aragó

Espargaró s'ha trencat la mateixa clavícula que es va fracturar el 5 d'agost a Brno

Actualitzat

Pol Espargaró serà baixa al GP d'Aragó de MotoGP després de trencar-se la clavícula esquerra en una duríssima caiguda en els tercers entrenaments lliures. Espargaró ha estat portat immediatament a la clínica del circuit, on se li ha detectat el trencament i ha estat declarat no apte per córrer.

Espargaró s'ha trencat la mateixa clavícula que es va trenar el 5 d'agost a Brno i l'hauran d'operar. Segons informa Catalunya Ràdio, la intenció és que Espargaró passi pel quiròfan aquest dissabte, li posin una placa (no hi ha desplaçament) i pugui estar a punt per viatjar a Tailàndia.

"Pol Espargaró ha patit una caiguda on s'ha fet un traumatisme a l'espatlla esquerra; fa sis setmanes va patir un traumatisme cervical molt fort, acompanyat d'una fractura de clavícula que estava en fase de consolidació; la caiguda, però, li ha provocat una fractura a la mateixa zona i pensem que ha de ser tractada quirúrgicament", ha explicat el traumatòleg Xavier Mir.

Concreta el doctor Mir que aquesta mateixa tarda l'operaran "per a tenir el màxim temps possible de recuperació i que així arribi a Tailàndia".

 


 

 



 

 

Anar al contingut