Espanyol

Pochettino, pendent de Verdú i de la possible arribada de Pandiani

Quan falten poques hores perquè es tanqui el mercat de fitxatges, l'Espanyol està pendent de la porta de sortida per si el Vila-real acaba de convèncer Joan Verdú i, a més a més, paga la clàusula del canvi del jugador, i de la porta d'entrada, per on ha de passar un davanter i un migcampista. De moment, Mauricio Pochettino espera impacient l'arribada de reforços i confia que no marxi ningú més. Un dels noms que sona amb més força és el de Walter Pandiani. El tècnic ha dirigit aquest matí una sessió amb una barreja de la plantilla del primer equip i jugadors del planter.

Actualitzat
Quatre anys després de marxar a l'Osasuna, Walter Pandiani està a punt de fer el camí de tornada a l'Espanyol. El davanter uruguaià, de 35 anys, és el principal candidat per cobrir la baixa d'Osvaldo. L'experiència i la capacitat golejadora són les grans virtuts del "rifle", que no té contracte amb cap equip i, per tant, el club blanc-i-blau el pot fitxar sense pagar cap traspàs.

Pandiani, gran aficionat als camions, ja té una plaça reservada a l'estadi de Cornellà-el Prat i a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Pel que fa a la situació de Joan Verdú, a hores d'ara sembla improbable que marxi, llevat que el Vila-real pagui la clàusula de rescissió de 8 milions d'euros. L'alternativa per al club de la Plana és el mallorquinista De Guzmán.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut