Els jugadors del Barça durant l'entrenament d'aquest dilluns (@FCBarcelona)
Futbol

Piqué i Alba estaran disponibles per al partit contra el Reial Madrid

Tots dos defenses van sortir d'Anoeta amb molèsties i tindran un pla específic per arribar a punt per al clàssic. Iniesta i Umtiti s'han entrenat amb el grup i Messi s'ha quedat al gimnàs.

Actualitzat

Gerard Piqué i Jordi Alba estaran a disposició de Luis Enrique per jugar el clàssic de dissabte (16.15), segons les proves mèdiques a què s'han sotmès els dos defenses blaugranes després d'acabar tocats el partit contra la Reial Societat. Tots dos seguiran un pla específic de recuperació per estar a punt dissabte. Per descomptat, no jugaran el partit de Copa contra l'Hèrcules d'aquest dimecres.  

De tots dos, qui presenta un quadre més delicat és Alba, que té una forta contusió al cap del peroné i una distensió a la càpsula del turmell dret. Amb tot, no sembla que la seva participació en el clàssic perilli.  

El Barça ha fet aquest dilluns un entrenament de recuperació, en què s'ha registrat la tornada de Jordi Masip i Aleix Vidal, de baixa amb permís per qüestions personals, i d'Arda Turan, que no va viatjar a Sant Sebastià per febre. Fins a sis jugadors del filial, Marlon, Aleñá, Marc Cardona, Nili, Moisés i Carbonell, s'han entrenat amb el primer equip.  

La bona notícia és que tant Andrés Iniesta com Samuel Umtiti s'han entrenat amb el grup i tots dos tenen opcions d'entrar en la convocatòria per dissabte.

Messi es queda al gimnàs

Després de l'ensopegada a Anoeta, Leo Messi no s'ha entrenat aquest dilluns amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En la setmana del clàssic al Camp Nou, el crac argentí s'ha quedat al gimnàs per culpa d'unes molèsties que no l'impediran arribar en plenes condicions per al duel contra el Reial Madrid.

Anar al contingut