Barça

Piqué, descartat per viatjar a la Corunya mentre que Dos Santos debuta en una convocatòria aquesta temporada

Com es preveia, Gerard Piqué ha quedat fora de la convocatòria per al partit d'aquest dissabte al camp del Dépor. Vilanova no vol arriscar amb el central, que s'havia exercitat al marge del grup les dues últimes sessions d'entrenament. Qui entra a la llista és el mexicà Jonathan Dos Santos, que d'aquesta manera s'estrena en una convocatòria aquesta temporada. Del filial, Vilanova compta amb Tello.

Actualitzat
Com es preveia, Gerard Piqué ha quedat fora de la convocatòria per al partit d'aquest dissabte al camp del Dépor. Vilanova no vol arriscar amb el central, que s'havia exercitat al marge del grup les dues últimes sessions d'entrenament.

Qui entra a la llista és el mexicà Jonathan Dos Santos, que d'aquesta manera s'estrena en una convocatòria de Lliga aquesta temporada. Del filial, Vilanova compta amb Tello.

Oltra recupera Zé Castro i Marchena

De la seva banda, José Luis Oltra, tècnic del Deportivo, té com a única baixa la del lateral dret canari Manuel Pablo, que es perd el compromís per un trencament fibrilar que va patir a la sisena jornada davant del Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

Oltra recupera per al matx amb el Barça el defensa portuguès Zé Castro i l'andalús Carlos Marchena, que la setmana passada no van poder entrenar-se amb normalitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut