Motociclisme

Pedrosa fa el millor temps en els primers entrenaments lliures del GP de la República Txeca

Dani Pedrosa ha començat amb molta força els entrenaments lliures del Gran Premi de la República Txeca. El pilot català ha marcat el millor temps en les dues primeres sessions, i és un ferm aspirant a la victòria al circuit de Brno. Per darrere de Pedrosa s'han classificat Casey Stoner, Marco Simoncelli i Jorge Lorenzo. Després de l'aturada estiuenca, les categories de Moto2 i 125 centímetres cúbics també han tornat a l'activitat. En Moto2, el més ràpid ha estat l'alemany Stefan Bradl, mentre que en la cilindrada petita, Nico Terol i Sandro Cortese s'han repartit els millors temps de la jornada.

Actualitzat
Domini d'autèntica pallissa el que ha fet Dani Pedrosa en tota la jornada i, especialment, en els últims minuts, amb tres voltes ràpides consecutives i un control de la moto que ha meravellat tothom. Pedrosa ha donat la sorpresa des del primer minut, i és que ha anat sempre al davant, gairebé en tots els minuts, una situació poc comuna en el català. Segon és Casey Stoner, que tot i els esforços no ha pogut superar Dani. L'australià ha superat Simoncelli i Jorge Lorenzo, que és quart, encara que té més bon ritme que Simoncelli. Per dissabte s'espera temps variable, l'únic que pot destorbar Pedrosa en la conquista de la "pole".

Nico Terol i Sandro Cortese s'han repartit el millor temps en cadascuna de les dues sessions que s'han fet en la cilindrada petita. El pilot valencià ha decebut en la segona tanda després d'haver dominat la primera. Maverick Viñales, que no ha rodat mai en aquesta pista, ocupa la desena plaça davant Schrotter, Salom i Martin, que ha caigut sense conseqüències.

I en Moto2, Stefan Bradl ha comandat la taula dels temps davant d'Alex de Angelis i Aleix Espargaró, que, com el corredor alemany, també porta una Kalex força competitiva en aquest circuit. Bones posicions per a Simon i Rabat. Per la seva banda, Marc Márquez s'ho ha pres amb calma a la primera sessió, on ha acabat divuitè a un segon i dues dècimes de Bradl, però a la segona ha remuntat fins a la quarta plaça.


Anar al contingut