Pandiani marca l'1-1 al descompte davant el Betis, i l'Espanyol segueix a la Lliga Europa

L'Espanyol seguirà una setmana més a les posicions de Lliga Europa. Els de Pochettino han aconseguit un empat valuós al camp del Betis (1-1), gràcies a un gol de Pandiani al temps afegit. Després de més de cinc mesos lesionat, la reaparició de l'uruguià ha tornat a ser decisiva. I és que després d'una primera part ensopida, els blanc-i-blaus han generat ocasions a la segona part, però no tenien sort en els metres finals. En canvi, han vist com el Betis s'avançava al minut 78 amb una diana de Rubén Castro.

Per afrontar el segon dels tres partits d'aquesta setmana, Mauricio Pochettino ha introduït fins a 6 canvis en l'onze titular, els més inesperats: Rui Fonte i Albín. La primera part ha estat molt ensopida, amb moltes imprecisions, i cap equip ha rematat entre els tres pals. L'única aproximació destacada dels blanc-i-blaus ha estat un xut desviat de Coutinho. El bagatge ofensiu dels andalusos en aquest període també ha estat molt pobre. Només Jefferson Montero s'ha acostat amb perill.

Molt més animada ha estat la segona meitat, que ha començat amb un refús de Kiko Casilla després d'un cop de cap de Paulao. I també perillosa ha estat la resposta de l'Espanyol, amb un xut enverinat d'Albín, que ha desviat Fabricio. En aquest tram del partit, els blanc-i-blaus s'han mostrat molt més ambiciosos. Romaric ha obligat a intervenir novament el porter del Betis. Per una falta, Héctor Moreno ha vist una targeta groga que li impedirà jugar el pròxim partit contra el Màlaga. L'Espanyol seguia buscant el gol i l'ha tingut ben a prop Coutinho, amb un xut que ha sortit fregant el travesser. I amb un llançament de falta de Romaric, que també ha sortit a fora per poc.

Quan més perill estaven creant els de Pochettino, ha arribat l'1-0 en el minut 78, quan Rubén Castro s'ha escapolit entre Javi López i Raúl Rodríguez i ha enviat la pilota a la xarxa. Un resultat injust, que els espanyolistes han resolt. No ho ha aconseguit Dídac Vilà en una gran oportunitat, ja que ha rematat al lateral de la xarxa. Tampoc han pogut sentenciar els andalusos per mitjà de Salva Sevilla en una altra claríssima ocasió. Però qui no ha perdonat ha estat l'Espanyol en el temps afegit. Greu errada en defensa dels locals, i ha aparegut Pandiani, que ha col·locat la pilota a l'escaire. Un golàs que ha tornat els catalans a les places europees.