Ona Carbonell, nedadora
Ona Carbonell, en una imatge d'arxiu
Natació

Ona Carbonell: "El retrobament amb Gemma Mengual està anant molt bé"

Les dues nedadores s'han retrobat per competir plegades als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro l'any que ve. Amb l'entrenadora Anna Montero, ja estan preparant les coreografies amb què intentaran pujar al podi.

Actualitzat

La capitana de l'equip de natació sincronitzada, Ona Carbonell, està contenta de retrobar-se amb Gemma Mengual i tornar a competir al seu costat. La propera cita, i molt important, és la dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro el 2016.

"El retrobament amb la Gemma està anant molt bé. Estem molt contentes, tot està sent molt professional i estem fent unes coreografies molt xules. Hi ha sorpreses importants que encara no es poden dir, però tenim ganes d'ensenyar-les i començar a competir", explica il·lusionada Carbonell, que ja va competir als Olímpics de Londres 2012 on va guanyar dues medalles al costat d'Andrea Fuentes.

"Estic motivada perquè és molt difícil mantenir-se en l'esport i encara que ho hàgim aconseguit tot tornar-lo a fer no és gens fàcil. Hi ha les ganes de tornar a gaudir, viure i tornar de Rio amb una medalla, perquè crec que tenim opcions, encara que l'or és difícil ", confessa.

A més aquest any té una companya d'excepció. Recordem que Mengual es va retirar al febrer de 2012 amb un llarg palmarès al sarró, que incloïa dues medalles de plata en els Olímpics de 2008 en duo i equips. Amdues nedadores entrenen sota la batuta d'Anna Montero amb la que es troben molt de gust: "Amb l'Anna la feina va molt bé. És una grandíssima entrenadora i ho fa tot molt fàcil i molt àgil, encara que es treballa amb intensitat i qualitat."

Anar al contingut