Sébastien Ogier
Sébastien Ogier, amb Volkswagen, ha fet el millor temps a Montecarlo (EFE)
Motor

Ogier referma el lideratge del Ral·li de Montecarlo a falta d'una jornada

El francès ha ampliat l'avantage a dos minuts sobre els seus perseguidors immediats, Mikkelsen i Neuville

Actualitzat

El campió del món els tres últims anys, Sébastien Ogier ha consolidat el lideratge del Ral·li de Montecarlo aquest dissabte quan només queda una jornada per al final de la prova inaugural del Mundial 2016.

El francès, que s'ha vist beneficiat pels problemes dels seus dos principals rivals, Kris Meeke i el seu company a Volkswagen, Jari-Matti Latvala, comanda la prova amb 1.59,7 minuts d'avantatge sobre el segon, Andreas Mikkelsen, un altre company de marca; i 2.12,2 respecte al tercer, Thierry Neuville.

Latvala, que ha començat la jornada en la segona plaça, ha cedit prop de dos minuts en el tercer tram del dia per una sortida de pista en la qual ha tingut una punxada. Posteriorment s'ha quedat aturat a l'enllaç ja que, a més, la suspensió li ha quedat malmesa.

Meeke, que divendres havia estat el principal malson d'Ogier, ha hagut d'abandonar després del penúltim tram de la tercera jornada per problemes a la caixa de canvis, danyada també com a conseqüència d'una sortida de pista.

Dani Sordo és vuitè a la general, tot i haver passat una altra jornada difícil, en la qual, de bon principi, ha perdut prop de sis minuts i mig per un toc a la part posterior del Hyundai, que l'ha obligat a aturar-se per tractar de reparar-la. El càntabre és a 10.44,5 d'Ogier.

Aquest diumenge s'acaba la primera prova del Mundial de Ral·lis 2016 amb la disputa dels últims tres trams cronometrats. Ogier està a un pas de la seva 29a victòria en el certamen i la 23a del Polo R WRC.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut