Marc Gasol està en un dels millors moments de la seva carrera. (Foto: EFE)
NBA

Nova actuació decisiva de Marc Gasol en el triomf dels Grizzlies i gran partit de Ricky Rubio

El català ha tornat a tenir una actuació absolutament decisiva amb els Memphis Grizzlies, que s'han imposat als Portland Trail Blazers per 91-85. Gasol ha estat el màxim anotador, amb 23 punts. I gran actuació també de Ricky Rubio en la victòria del seu equip. El de Masnou ha fet 15 punts, ha donat 11 assistències, ha agafat 7 rebots i ha recuperat 6 pilotes.

Actualitzat
Marc Gasol ha tornat a tenir una actuació absolutament decisiva amb els Memphis Grizzlies, que s'han imposat als Portland Trail Blazers per 91 a 85. El pivot català ha estat el màxim anotador del partit, amb 23 punts. A més a més ha agafat 12 rebots, unes xifres que ha completat amb 3 assistències i un tap. El triomf permet als Grizzlies mantenir-se en la segona posició de la Divisió Sud-oest.

I gran actuació també de Ricky Rubio en la victòria del seu equip, els Minnesota Timberwolves, contra els Washington Wizards per 87 a 82. El base del Masnou ha dirigit magistralment els seus companys amb unes estadístiques de crac. Rubio ha fet 15 punts i 11 assistències, ha agafat 7 rebots i ha recuperat 6 pilotes.

El jugador català, a més, ha estat el protagonista de la jugada decisiva del partit quan ha donat una assistència a Barea, a falta de 30 segons per acabar el partit, que ha suposat l'avantatge definitiu per a Minnesota.
Anar al contingut