Fórmula 1

No hi haurà Gran Premi de Nova Jersey fins l'any 2014

Els organitzadors del Gran Premi de Nova Jersey estan a punt d'anunciar que no podran muntar la prova inscrita en el calendari del pròxim Mundial. De moment, s'ajorna fins al 2014.

Actualitzat
Els organitzadors del Gran Premi de Nova Jersey estan a punt d'anunciar que no podran muntar la prova inscrita en el calendari del pròxim Mundial. De moment s'ajornarà fins al 2014.

Era la segona cursa nord-americana prevista en el pròxim Mundial sota el nom de Gran Premi d'Amèrica -també hi figura el Gran Premi dels Estats Units a Austin- però els responsables de l'organització han considerat que les obres necessàries per dur a terme la cursa en condicions no estarien acabades per la data prevista, el 16 de juny.

Bernie Ecclestone, que ha confirmat que estava al corrent del que passava, no té previst substituir la cursa per una altra, ja que aquelles dates ho fan molt difícil, al disputar-se el Gran Premi del Canadà una setmana abans de la cursa prevista a Nova Jersey. L'única opció que podria fer que el Mundial del 2013 tingués les 20 curses previstes inicialment seria tornar a posar en marxa el Gran Premi de Turquia, una setmana abans del Gran Premi de la Gran Bretanya.
Anar al contingut