Hulkenberg anuncia la seva renovació amb l'escuderia Force India (Reuters)
Hulkenberg anuncia la seva renovació amb l'escuderia Force India (Reuters)
Fórmula 1

Nico Hülkenberg anuncia la seva renovació amb l'escuderia Force India per dues temporades més

L'alemany de 28 anys s'ha mostrat molt feliç d'anunciar els seus nous plans de futur i ha tancat la porta a l'escuderia Ferrari com a substitut de Kimi Räikkönen

Rubén GómezActualitzat

Nico Hülkenberg ha anunciat que ampliarà el seu contracte amb l'escuderia Force India per dos anys més. En la seva segona etapa en l'equip indi, el pilot alemany correrà amb el Force India, de moment, fins l'any 2017.

Hülkenberg, de 28 anys, s'ha mostrat molt feliç d'anunciar els nous plans de futur i ha tancat la porta a l'escuderia Ferrari, ja que es parlava que l'alemany podria haver sigut el substitut del finlandès Kimi Räikkönen si aquest hagués deixat l'equip italià.

L'alemany ha explicat que "és un equip amb ganes d'èxits i a més, m'han tractat molt bé i em sento com a casa. És un plaer continuar creixent any rere any". Pel que fa al mànager de l'escuderia índia, Vijay Mallya, s'ha manifestat un gran seguidor de Nico "i és un plaer comptar amb ell en els dos pròxims anys."

Planificació de la temporada 2016 a la Fórmula 1

En l'actualitat només tres escuderies han confirmat els pilots que formaran els seus equips, la pròxima temporada: Mercedes (Lewis Hamilton / Nico Rosberg), Ferrari (Sebastian Vettel / Kimi Räikkönen) i Sauber (Felipe Nasr / Marcus Ericsson).

A McLaren, Fernando Alonso té contracte, però el segon seient que pot deixar Jenson Button el pot ocupar un dels seus reserves, Kevin Magnussen, o el líder del campionat de GP2, Stoffel Vandoorne.
Anar al contingut