Joan Carles Navarro en una imatge d'arxiu (EFE)
Joan Carles Navarro en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

Navarro vol seguir en actiu: "M'agradaria jugar algun any més"

El capità del Barça no pensa en la retirada del bàsquet professional tot i el mal moment que travessa l'equip de Georgios Bartzokas

Marc BéjarActualitzat

L'esperit competitu de Joan Carles Navarro continua viu. Així ho ha deixat clar ell mateix en una entrevista concedida a Gazzeta TV durant les hores prèvies al partit que el Barça va perdre a Atenes contra el Panathinaikos (71-65). El blaugrana no vol pensar, de moment, en la retirada. "M'agradaria jugar algun any més", ha remarcat el de Sant Feliu, que esperarà a final de temporada per decidir sobre el seu futur. Tot i la seva voluntat de seguir en actiu, l'escorta és conscient que està arribant al final de la seva carrera. "Sé que queda poc", ha explicat resignat.

Ni Navarro ni el Barça Lassa estan vivint la temporada que s'esperava amb l'arribada de Georgios Bartzokas a la banqueta després que el club decidís prescindir de Xavi Pascual. Malgrat que ja no treballa amb ell, el capità guarda un gran record del tècnic de Gavà, amb qui manté una gran relació. "Per mi és com un pare en el món del bàsquet", s'ha desfet en elogis el jugador.

L'admiració de Pascual per Navarro també ha estat sempre fora de qualsevol dubte, i l'ha considerat "un d'aquells jugadors que donen identitat al club". Als 36 anys, el de Sant Feliu espera continuar aportant una identitat que els blaugranes necessiten recuperar si volen redreçar el rumb en una temporada marcada per les decepcions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut