Tenis

Nadal segueix forjant la seva llegenda en sumar el quart Comte de Godó consecutiu

Rafa Nadal continua fent història en convertir-se en el primer jugador que guanya quatre vegades el Comte de Godó i, a més, de forma consecutiva. El manacorí, però, ha hagut de suar per superar David Ferrer a la final. Nadal ha començat imprimint una intensitat de joc insuportable fins i tot per a un portent físic com Ferrer i s'ha emportat el primer set per 6-1. L'alacantí, però, ha reaccionat i ha igualat el partit guanyant una impressionant segona mànega per 4-6. A l'últim i definitiu set, Nadal no ha donat cap opció i s'ha imposat per un inapel·lable 6-1.

Actualitzat

La pista central del Reial Club de Tennis de Barcelona ha estat l'escenari d'una final impressionant. Els dos millors tenistes d'Espanya han donat una lliçó de coratge i esforç per aconseguir un trofeu molt preuat tant per al manacorí, que es jugava entrar a la història del torneig com el jugador amb més títols guanyats, com per a l'alacantí, que volia estrenar-se com a campió.

Nadal ha començat el partit com un huracà i en el primer joc ja ha trencat el servei del seu rival. El primer set ha estat un passeig per al manacorí, que ha imposat un ritme de joc que ha deixat estabornit Ferrer. A la segona mànega, però, les coses han canviat. L'alacantí ha tret tota la seva casta i ha trencat el servei del Nadal en dues ocasions per emportar-se una segona mànega molt intensa i emocionant. Semblava que hi havia final i que el número dos del món podria veure trencada la seva impressionant ratxa de victòries en terra batuda.

Ha estat un miratge. Nadal s'ha posat seriós en el tercer set i s'ha desfet del seu bon amic Ferrer per un contundent 6-1 per fer encara més gran la seva llegenda de dominador absolut de terra batuda. Segon títol en set dies per al campió, que la setmana passada va guanyar el Masters Series de Montecarlo també per quart any consecutiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut