Nadal ha derrotat Kuznetsov en tres sets (REUTERS)
Tenis

Nadal es classifica per a vuitens de final del Ronald Garros en derrotar Andrei Kuznetsov

Nadal ha superat Kuznetsov i s'enfrontarà amb el nord-americà Jack Sock en els vuitens de final de Roland Garros. David Ferrer també ho ha fet després de remuntar el seu partit contra Simone Bolelli. Novak Djokovic, Andy Muray i Jeremy Chardy són els altres que han passat ronda

Carolina PonsActualitzat

Rafa Nadal s'ha classificat per a vuitens de final del Ronald Garros en derrotar el rus Andrei Kuznetsov en tres sets (1-6, 3-6 i 2-6). El rus ha fet un joc amb moltes imprecisions i no ha posat en dificultats Nadal que ha dominat el marcador amb grans avantatges.

En el primer set l'únic joc que ha guanyat Kuznetsov ha estat en trencar el servei de Nadal. El de Manacor ha tancat aquest parcial en 37 minuts. En el segon set, Kuznetsov, número 120 del món, ha intentat guanyar punts a Nadal amb boles profundes a la línia per després atacar-lo pujant a la xarxa, però sense èxit. En el tercer set, el rus ha aconseguit posar-se al davant del mallorquí per 2-1, però no ha guanyat cap més joc. El pròxim rival del manacorí serà Jack Sock, número 37 en el rànquing ATP, amb qui no s'ha enfrontat amb anterioritat. Si supera el nord-americà, el seu contrincant en quarts podria ser el número 1 del món, Djokovic.

Novak Djokovic ha derrotat l'australià Thanasi Kokkinakis per un triple 6-4, en 1 hora i 49 minuts. Ha estat el vint-i-cinquè triomf consecutiu del serbi, que no perd des del passat 1 de març, a la final de Dubai contra el suís Roger Federer. El número u del món s'enfrontarà en vuitens de final contra el vencedor del duel entre el sud-africà Kevin Anderson i el francès Richard Gasquet. També Andy Murray ha aconseguit el pas a vuitens en guanyar l'australià Nick Kyrgios per 6-4, 6-2 i 6-3. En vuitens de final s'enfrontarà amb el francès Jeremy Chardy, que ha derrotat el belga David Goffin per 6-3, 6-4 i 6-2.

Ferrer, també a vuitens

David Ferrer també s'ha classificat per als vuitens, després de remuntar el seu partit de tercera ronda contra l'italià Simone Bolelli 6-3, 1-6, 5-7, 6-0 y 6-1. Ferrer, cap de sèrie número 7, jugarà contra el jugador croat Marín Cilic, que va guanyar l'argentí Leonardo Mayer per 6-3, 6-2, 6-4.