Murray ha guanyat Goffin per guanyar la Copa Davis per la Gran Bretanya (Reuters)
Tenis

Murray supera Goffin i dóna a la Gran Bretanya el desè títol de la Copa Davis de la seva història

Andy Murray s'ha convertit en el nou heroi de la Gran Bretanya després de guanyar el punt definitiu de la final de la Copa Davis en superar David Goffin, per 6-3, 7-5 i 6-3

Actualitzat

Andy Murray ha aconseguit el 3 a 1 que concedeix a Gran Bretanya el desè títol de la Copa Davis, que aquest any s'ha disputat a Flanders Expo de Gant.

Ja va ser el primer britànic que el 2013 va aconseguir el títol de Wimblendon després de Fred Perry, contant una sequera de 77 anys per aquest país, i ha tornat a sumar aquest diumenge el tercer punt, en un duel crucial entre els dos números u de cada formació per fer-se amb la Copa després de 79 anys, acabant l'enfrontament amb un sensacional últim punt.

Murray, que a nivell individual no ha perdut cap partit en aquesta competició, ha intervingut en els tres partits d'aquest cap de setmana, assolint-los amb victòries, deixant pel camí un sol set, en l'enfrontament de dobles des del dissabte amb el seu germà Jamie per guanyar a Steve Darcis i a Goffin en quatre. El divendres també havia guanyat a Ruben Bemelmans en tres sets.

Andy Murray ha superat a David Goffin, per 6 a 3, 7 a 5 i 6 a 3 en dues hores i 54 minuts. Els números ara són de Murray, que després de guanyar en els tres partits del cap de setmana s'ha convertit en el quart jugador en triomfar en 11 partits en una sessió de Copa Davis i en el tercer, després del nord-americà John McEnroe, el 1982, i el suec Mats Wilander el 1983.

Anar al contingut