Mourinho ha criticat amb duresa diversos entrenadors en una entrevista a "La Gazzetta dello Sport" (Reuters)
Futbol

Mourinho: "Si estimes el que fas no et cauen els cabells, i Guardiola s'està quedant calb"

El tècnic portuguès del Chelsea assegura en una entrevista al diari italià "La Gazzetta dello Sport" que Guardiola s'està quedant sense cabells perquè no li agrada la seva feina

Actualitzat

José Mourinho no s'ha mossegat la llengua i ha carregat contra diversos entrenadors en una entrevista concedida al diari italià "La Gazzetta dello Sport". Un dels que més ha rebut ha estat Pep Guardiola. "Si estimes el que fas no et cauen els cabells. Mira el Pep, s'està quedant calb", assegura Mourinho.

L'entrenador del Chelsea també ha criticat el seu col·lega al Reial Madrid Rafa Benítez."En sis mesos va destruir el millor equip d'Europa", afirma en referència a l'Inter de Milà que Mourinho li va deixar en herència com a campió de la Champions.

De Carlo Ancelotti ha afirmat que "en la història de la Champions League només hi ha un club i un entrenador que amb 3-0 en una final la va acabar perdent" i també ha criticat amb duresa el seu enemic Arsène Wenger. "Nosaltres estem tots sota pressió, però ell és l'únic que fa el que vol. No guanya res i encara té feina", ha conclòs.

Anar al contingut