Madrid

Mourinho continua tancant els entrenaments, però ha anunciat que sí que farà roda de premsa

Abans de la final de la Copa del Rei, el Madrid es va entrenar ahir a la tarda a porta tancada, a Valdebebas. I aquest matí també s'hi exercitarà. Mourinho manté la tònica de tancar l'accés de la premsa als entrenaments. El portuguès no vol que els jugadors compareguin en rodes de premsa. L'única que es farà abans de la final tindrà lloc aquest vespre a València. Això sí, quan ja hagi parlat Pep Guardiola. L'empat de dissabte ha deixat contenta la parròquia blanca, que confia que, a Mestalla, Mourinho repeteixi amb Pepe al mig del camp.

Actualitzat
L'entrada d'Özil en l'equip titular, després de revolucionar el Madrid en la segona meitat, també està assegurada. Des del club mantenen el suport al tècnic i a la plantilla, amb un missatge de tranquil·litat inalterable.

El que aixeca sospites i obre incògnites és el futur de Mourinho. Diumenge informava "La Gazzetta" que el portuguès ja havia preinscrit els seus fills en una escola de Lugano, a prop de Milà. A més, el diari "As" assegura que també està movent la renovació de les matrícules a l'actual escola de Madrid. El seu futur dependrà en bona part el que passi a la Copa i a la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut