Barça

Carles Puyol arribarà a temps per disputar la final de la Copa del Rei

El primer equip del Barça va fer festa ahir, però jugar a l'onze de Guardiola és tan car que quatre jugadors del primer equip es van entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de manera voluntària. Entre aquests hi havia Carles Puyol, que arribarà a temps per disputar la final de la Copa del Rei. Només el risc de recaiguda podria evitar que el capità quedés fora de l'onze inicial, dimecres a Mestalla. Milito, Pinto i Abidal van ser els altres jugadors que es van deixar veure sobre la gespa de la Ciutat Esportiva. L'equip tornarà als entrenaments aquest matí, a les 11 hores.

Actualitzat
Malgrat que Pep Guardiola va atorgar per dilluns dia de festa a la plantilla, quatre futbolistes (Carles Puyol, José Manuel Pinto, Gaby Milito i Éric Abidal) es van entrenar voluntàriament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Malgrat la sessió de diumenge, i que l'equip no tornarà a entrenar-se fins avui dimarts, els quatre jugadors van decidir entrenar-se suaument.

José Manuel Pinto, que ha jugat tots els partits de Copa d'aquesta temporada, podria ser titular dimecres a la final contra el Madrid, i és per això que hi vol arribar en plena forma. Al costat d'ell també es va entrenar amb normalitat el defensa Gaby Milito.

El capità Carles Puyol va ser un dels altres blaugranes que els va acompanyar. El defensa, que va reaparèixer contra el Madrid i que va tenir una contractura als isquiotibials de la cuixa esquerra durant el transcurs del partit, va fer treball de recuperació. El de la Pobla sembla que va per bon camí, i arribarà a temps per disputar la final.

Un altre jugador que es va entrenar, encara que amb menys intensitat que la resta, va ser Éric Abidal. El francès va fer carrera contínua i, segons va informar el club blaugrana, "de manera anecdòtica i dins del procés natural de recuperació, va estar fent tocs amb la pilota". Abidal va ser intervingut fa un mes (17 de març) per extreure-li un tumor en el fetge.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut