Reial Madrid

Mourinho assumeix la golejada del clàssic i diu que no ha posat cap creu ni a Marcelo ni a Özil

El Reial Madrid rebrà el València en un partit que TV3 oferirà en directe a les deu de la nit. Els blancs han fet aquest divendres l'últim entrenament abans del duel contra els valencianistes amb la novetat de Cristiano Ronaldo, que ha tornat al grup i estarà a disposició de Mourinho. Sergio Ramos, sancionat i amb permís del club, ha estat una altra de les absències en la sessió. El tècnic portuguès ha assumit la golejada encaixada al clàssic i ha insistit que no ha posat cap creu a ningú, en referència a Özil i Marcelo, els dos substituïts al Camp Nou. El portuguès ha confirmat que Cristiano jugarà perquè "té una gran capacitat de patiment", i ha insistit que no pensa canviar la seva manera de ser. "Jo sóc aquí per a les coses bones i per a les dolentes", ha afirmat.

Actualitzat
Mourinho ha parlat de les seves sensacions després del cinc a zero que va rebre el Madrid al Camp Nou i ha dit que ha d'assumir la golejada si vol continuar disfrutant del futbol. El tècnic portuguès ha replicat a les crítiques que ha rebut després del clàssic i ha dit que tenia el pressentiment que l'estaven esperant, però ha assegurat que no té intenció de canviar. Mourinho també ha assumit tota la responsabilitat de la desfeta del Camp Nou i ha reiterat que el seu equip no va donar la talla.

L'entrenador del Madrid ha al·ludit indirectament a Guardiola quan ha indicat que els àrbitres tenen un tractament més permissiu amb l'entrenador del Barça i ha fet diverses referències al clàssic, encara que ja amb el propòsit de passar pàgina i centrar-se en el partit contra el València.

D'altra banda, Mourinho ha confirmat que Cristiano Ronaldo estarà a punt per jugar contra el València després de recuperar-se d'una contusió al turmell. "He vist perillar que Cristiano Ronaldo arribés per jugar contra el València, però està bé. Si no té una lesió impossible, juga perquè és un jugador amb caràcter que vol jugar sempre i que té una gran capacitat de patiment, encara que sigui amb dolor", ha aclarit sobre CR7.

CR7, recuperat i convocat

Cristiano Ronaldo no tindrà cap problema per enfrontar-se aquest dissabte al València al Bernabéu, un partit que TV3 oferirà en directe a partir de les deu de la nit. El portuguès s'ha entrenat aquest divendres amb normalitat i amb la resta dels seus companys a Valdebebas i ja està completament recuperat de la contusió al turmell que es va fer durant el clàssic de dilluns al Camp Nou. CR7 ha participat en la sessió sense ressentir-se de les seves molèsties, i fins i tot se l'ha vist somrient durant els rondos amb la pilota. L'altra novetat de l'entrenament ha estat la presència del davanter del filial Álvaro Morata, que també ha entrat en la convocatòria per cobrir l'absència del lesionat Higuaín. En canvi, Sergio Ramos, amb permís del club blanc i que serà baixa per sanció, ha estat el gran absent de la sessió matinal. Carvalho, sancionat, i Gago, Kaká i Canales, lesionats, també s'han quedat fora de la llista de convocats.

El València, amb baixes importants

El València arribarà a la cita del Bernabéu amb algunes baixes importants, sobretot a la porteria. Unai Emery no podrà comptar amb César, lesionat, ni David Navarro i Vicente, que s'han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica. A més, Moyà també continua lesionat i per tant serà el jove Vicente Guaita l'encarregat de defensar la porteria valencianista. Tot i les nombroses baixes, Emery no ha volgut buscar cap excusa i ha reconegut que per la Lliga espanyola és un privilegi comptar amb els dos millors equips del món.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut