Madrid

Mourinho, agressiu i desafiant, diu que el que fa ell no és queixar-se, sinó dir la veritat

El Madrid rep avui la visita del Màlaga. Serà la tornada de l'extècnic blanc Manuel Pellegrini al Bernabéu. Per a aquest partit, José Mourinho no podrà comptar amb el portuguès Pepe, que està engripat, un jugador que no s'acaba de posar d'acord amb el club per renovar contracte i que l'entrenador madridista considera fonamental en el seu esquema de joc. Serà un partit entre el segon classificat i el penúltim. Un Madrid que no ha perdut cap partit a casa contra un Màlaga reforçat que busca la salvació. Mourinho, com sempre, va oferir una roda de premsa polèmica en què pocs es van salvar dels seus atacs.

Actualitzat
Després d'empatar dissabte a Riazor i de les seves queixes sobre el calendari -que, segons ell, afavoreix el Barça- hi havia expectació per saber què diria José Mourinho. I el tècnic portuguès no va defraudar. Agressiu i desafiant com sempre, insisteix que el Barça té més dies de descans entre partit i partit i va qualificar d'hipòcrites tots aquells que el critiquen, fins i tot amb moments de tensió amb la premsa: "El València juga dimecres a Alemanya, contra el Schalke, i després ha de jugar dissabte contra el Saragossa. El Barça, en canvi, juga dimarts contra l'Arsenal i després juga diumenge contra el Sevilla. Si voleu ser hipòcrites, és problema vostre. No són queixes, són veritats". Així doncs, torna a criticar el calendari, que segons ell afavoreix totalment el Barça.

El tècnic del seu proper rival, Manuel Pellegrini, també va rebre. A Mourinho no li va fer gràcia que el comparessin amb Manuel Pellegrini, que amb 96 punts va batre el rècord de punts del Madrid a la Lliga, i també va atacar el tècnic xilè: "Si el Reial Madrid em fa fora, jo no aniré a entrenar el Màlaga, jo aniré a un gran club, a Anglaterra i a Itàlia, jo no tindré problemes a tornar a entrenar-ne un de gran. A mi no em passarà el mateix", va concloure tan tranquil. 

Fidel al seu estil, Mourinho també va tenir records per al Barça sense mencionar-lo. Creu que les paraules de Dani Alves, quan assegurava que les queixes del portuguès són per desviar l'atenció, formen part d'una estratègia del club blaugrana.

Pepe no entra a la convocatòria

Pel que fa al que és estrictament esportiu, el central portuguès Pepe és baixa per un procés gripal i, com Ezequiel Garay, no figura en una convocatòria de José Mourinho, a la qual tornen Pedro León i Sergio Canales, recuperat d'un esquinç de turmell. La llista de convocats la formen Iker Casillas, Dudek, Adán, Sergio Ramos, Arbeloa, Carvalho, Raúl Albiol, Marcelo, Lass, Gago, Xabi Alonso, Granero, Pedro León, Özil, Canales, Di María, Kaká, Cristiano Ronaldo, Benzema i Adebayor.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut