Martín Montoya, durant l'entrevista a la Ciutat Esportiva de Paterna
Futbol

Montoya: "Neymar és el pitjor jugador al qual et pots enfrontar"

L'exjugador del Barça, ara a les files del València, ha assegurat en una entrevista al programa "El club de la mitjanit" que veu el brasiler com a futur guanyador de Pilota d'Or i considera que el seu company Joao Cancelo té condicions per ser lateral dret del conjunt blaugrana

Actualitzat

Martín Montoya ha analitzat en una entrevista al programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio la situació actual del lateral dret al Barça i ha admès que li va sorprendre que Luis Enrique apostés per Sergi Roberto. L'exjugador del Barça, ara a les files del València, pròxim rival dels blaugrana a la lliga, també ha lloat les qualitats de Neymar, a qui veu com un futur guanyador de la Pilota d'Or.

"Neymar està en un moment de forma molt bo, és un jugador molt desequilibrant. T'encara, et pot sortir per la dreta, per l'esquerra. És un jugador molt difícil de defensar i per a mi és el pitjor jugador al qual et pots enfrontar. Porta molts anys competint al màxim nivell i en uns anys segur que serà Pilota d'Or", ha assegurat del seu excompany al Barça.

Montoya també ha elogiat la polivalència de Sergi Roberto i ha confessat que encara creu que ell podria ser el lateral dret titular del Barça. "És una situació estranya quan confia en Sergi Roberto de lateral quan no és un lateral nat. Sorprèn una mica però ho està fent molt bé. Compleix en totes les posicions, de lateral, d'extrem, on el posis és un jugador molt bo i molt complidor i ho està fent francament bé en el lateral. Sí que he pensat moltes vegades que ara podria ser el lateral dret del Barça, però no hi pots fer res", ha admès.

Amb la marxa de Dani Alves a la Juventus, el Barça està buscant un reforç per aquesta demarcació de cara a la temporada que ve i Montoya considera que el seu actual company al València, el portuguès Joao Cancelo, reuneix les condicions per jugar al club blaugrana. "Cancelo és molt bon jugador, sempre que m'han preguntat per ell he dit que té ADN Barça. És un jugador ràpid, desequilibrant, en atac ho fa molt bé i per un estil de joc com el del Barça seria un bon lateral".

Per últim, de cara al partit d'aquest diumenge al Camp Nou, Montonya no creu que l'equip de Luis Enrique sigui més vulnerable que en temporades anteriors. "No veig el Barça vulnerable, ja es va veure l'altre dia amb la remuntada contra el PSG que era gairebé impossible per a qualsevol equip. Però van posar fe, ganes, tenen els millors jugadors del món i al final aconsegueixen coses importants. És veritat que és una temporada on no van líders a la lliga i han fallat en alguns partits que eren fàcils, però el nivell no sempre es pot mantenir a dalt de tot. Malgrat això estan vius a les tres competicions", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut