Tour de França

Mikel Astarloza llança un atac fulminant i s'imposa en la setzena etapa del Tour

Mikel Astarloza s'ha adjudicat la setzena etapa del Tour de França, després de recórrer 159 quilòmetres i superar el Grand i el Petit Saint-Bernard. Després de coronar aquest port, s'ha iniciat un descens vertiginós i el ciclista basc ha llançat un atac demolidor a menys de dos quilòmetres per a l'arribada que li ha donat el triomf. Aquesta és la tercera victòria a la ronda francesa en tota la història de l'equip Euskaltel.

Actualitzat
Aquest dimecres, la dissetena etapa, de gairebé 170 quilòmetres, portarà els corredors des de Bourg-Saint-Maurice fins a Le Grand-Bornand, amb quatre ports de primera categoria i un de segona.

Bruyneel abandonarà l'Astana

Johan Bruyneel ha afirmat que deixarà la direcció de l'equip Astana a finals de temporada. El belga, que si Contador guanya diumenge haurà sumat nou victòries en el Tour, ha indicat que no ha aconseguit posar-se d'acord amb els propietaris kazakhs de la formació, sobretot després que Vinokourov va anunciar la seva intenció de tornar a competir amb l'Astana. Bruyneel podria ser el director d'un nou equip creat per Lance Armstrong, amb qui ha compartit bona part de la seva carrera.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut