Futbol

Mesut Özil és presentat com a nou jugador del Reial Madrid

Mesut Özil ha fet la seva primera roda de premsa com a nou jugador del Reial Madrid. El seu primer dia com a blanc ha començat ben d'hora, al matí, amb la revisió mèdica abans de firmar el seu contracte, que el vincularà amb el club madridista per sis anys. L'internacional alemany, per qui Florentino Pérez pagarà 15 milions d'euros al Werder Bremen, ja ha firmat alguns autògrafs. Özil ha dit que està "feliç" d'afrontar aquest nou repte i que volia treballar amb Mourinho, perquè "és el millor". A la tarda ha conegut els seus nous companys i ha entrenat a les ordres del tècnic portuguès.

Actualitzat
Jornada llarga per a Özil, que ha arribat aquest dimecres al matí a Madrid. Ha anat directament a un hospital on ha passat el reconeixement mèdic. A l'estadi s'ha reunit amb Florentino Pérez, ha firmat el contracte que l'uneix amb els blancs per sis temporades i després ha baixat a la sala de premsa per atendre els mitjans de comunicació. Aquesta temporada el club blanc no està fent presentacions oficials de jugadors i l'afició el veurà vestit de blanc la setmana que ve, amb motiu del Trofeu Bernabéu.

Özil no arriba al Madrid en el seu millor moment de forma. El nou migcampista blanc és musulmà practicant i des de l'11 d'agost compleix els preceptes del Ramadà. Com en altres fitxatges de Florentino, l'última incorporació a la plantilla de Mourinho supera les barreres del món del futbol. Tot i que aquí és poc conegut, a Alemanya Özil és tota una estrella mediàtica.

Albiol, un mes de baixa

D'altra banda, el central Raul Albiol haurà d'estar entre quatre i cinc setmanes de baixa a causa d'un esquinç de grau 2 al turmell dret.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut