Primera

El Reial Madrid tanca el fitxatge de l'alemany Mesut Özil

El Reial Madrid ha oficialitzat el fitxatge de Mesut Özil. El club blanc i el Werder Bremen han arribat a un acord per al traspàs del migcampista alemany. Segons fonts pròximes a la negociació, el Madrid pagarà al voltant dels 15 milions d'euros i el futbolista signarà un contracte per sis temporades a raó d'uns 5 milions d'euros per any. Özil, que té 21 anys i va ser una de les revelacions del Mundial de Sud-àfrica, serà presentat aquest dimecres al migdia.

Actualitzat
Té 21 anys, ha firmat per 6 temporades i cobrarà 5 milions d'euros nets per cadascuna. Aquest dimarts el jugador s'ha reunit amb els dirigents del club alemany per negociar el fixatge pel Madrid i, a primera hora de la tarda, els dos clubs han confirmat l'operació. Segons el Werder Bremen, el club ha volgut respectar el desig del jugador de fer un nou pas en la seva carrera esportiva. Amb aquest anunci es posa punt final a un llarg estira i arronsa entre els dos clubs en què el paper d'Özil, forçant el seu traspàs, hi ha tingut un paper important. A més, el Werder Bremen també tenia altres ofertes sobre la taula per fer-se amb els serveis del migcampista alemany, que encara tenia un any més de contracte. De fet, fa uns dies el Barça havia anunciat un acord amb el club alemany i amb el mateix jugador. El Manchester United és un altre dels clubs que li anava al darrere.

Ja no jugarà la Champions amb el Werder Bremen

Aquest dimarts tot s'ha desencallat. Un dia abans que el Werder Bremen comenci la participació a la Lliga de Campions... si Özil hagués jugat algun minut amb l'equip alemany, ja no ho hauria pogut fer amb el Madrid. La qualitat tècnica del migcampista d'origen turc és innegable, però a Madrid pateixen per com s'adaptarà. Özil no parla ni una paraula d'espanyol ni d'anglès. Tan sols alemany i turc. A més, és molt introvertit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut